Et glimt af Guds rige

Bandnavnet illustrerer et kalejdoskop, som er et rørformet stykke legetøj med et kikkert hul i den ene ende og indvendigt udstyret med spejle til at kunne se refleksioner, farver og former. Kings Kaleidoscope giver os muligheden for at få et glimt af Guds rige, når vi igennem deres musik får muligheden for at se hen til Guds rige.

Deres bandmedlemmers antal er mange, og derfor kan man i musikken opleve mange instrumenter, stemmer og god lyd. Jeg vil beskrive deres sidste udgave af sangen “Radiant Reason”, som absolut er mere i den poppede afdeling af deres musik. De har ændret sig en del igennem årenes løb. De er fulgt med tiden, trends i musikken og udvikling generelt. Deres rytme og udtryks stil ligger på linje med nutidens pop. Virkelig god musik.

Selve sangteksten skinner igennem i deres musik. Ser du sangen via youtube eller en anden vej, er det en underholdning af fede musikere og moderne poppede indslag. Selve teksten handler om, at vi nogle gange lytter til de forkerte stemmer og skal bevidst vælge at lytte til Guds inspiration og stemme. Worship og temposkift er en del af bandets move, og det gør lytteren nysgerrig på, hvad sangen egentlig indeholder, og hvor den bærer os hen.

De har en fantastisk worship stil, og som lytter får man lyst til at høre sangen igen og synge med. Et band, der følger med tiden. Dejlig musik. Musikken, vil jeg sige, henvender sig til de unge og de modne primært. God musik til fester og events.

Kunstner: Kings Kaleidoscope
Titel: Radicant Reason
Genre: worship/indie
Download: itunes.dk – Pris: 69 kr.