Hvad er op og ned i denne sag?

Palle Jønsson
4872 Idestrup, Falster.

Vi har holdt Udfordringen siden starten for mange år siden. Vi har aldrig overvejet opsigelse, men været glade og tilfredse med bladets indhold. Men nu kom tanken snigende: Artiklen om Torben Søndergård og tilbagetrækning af samme er yderst mærkværdig. Vi var rigtig glade, fordi Udfordringen bragte artiklen om 412 dages uberettiget fængsling uden domfældelse af kristen dansker – ren bananstats metode.

Og så på et tidspunkt, hvor ingen medier omtalte fadæsen. Jeg har selv kontaktet både DR og TV2. Men de var ikke interesserede overhovedet … . Anderledes da en Jehovas vidne blev uretmæssig arresteret i Rusland ,,, så fulgte man sagen tæt ved mange direkte udsendelser. Det er reelt (selv)censur. Ved at trække artiklen tilbage på denne måde, sættes spørgsmålstegn ved både Torbens troværdighed, men også de mennesker, der forstod at ændre redaktørens indstilling, ja selv redaktørens uvildighed.

Nu kører fantasien på højtryk hos os alle. Hvad er op og ned i denne sag? Nu må Udfordringen træde i karakter. Vi må orienteres om både Torbens og hans modstanderes opfattelser…alt andet tyder på opspind, løgn m.m.