Du kan stadig nå at bestille juleaviser til uddeling

En af dem, der med stor fornøjelse uddeler juleavisen i sit lokalområde, er Lena Ramling fra Vestjylland. Hun er fitness- og pilates-instruktør og et rigtigt naturmenneske, så uddelingen af avisen er for hende kombinationen af god motion og det at dele det kristne budskab. Det budskab har Lena ikke selv fået ind med modermælken, men hun fik for omkring 17 år siden hjælp af præsten i Kvaglund Kirke i Esbjerg. Og nu skal det gives videre…

Har du ikke fået bestilt Udfordringens juleavis til uddeling, kan det nås endnu. Vi har trykt ekstra aviser, så det glædelige julebudskab kan komme ud til endnu flere.

År efter år bestiller mange læsere avisen og uddeler den i deres by i ugerne op til jul. Sidder man med et ønske om at bidrage til ’aktion juleavis’, men ikke har de fysiske kræfter til at uddele aviser, kan man stadig være med. Vi har nemlig lavet en ordning, hvor nogle kan give – og andre kan gå ud med avisen.

Sådan gør du

Hvis du gerne vil betale for andres juleaviser, kan du skrive en mail til Anne Manning-Pedersen på anne@udfordringen.dk og oplyse, hvor mange aviser du vil donere. Betalingen sendes til bankkontonr 7040-0001830446 mærket ’Juleaviser’.

Dermed sikrer vi, at flest mulige mennesker kan modtage juleavisen, og flere af vore læsere kan bidrage på den ene eller den anden måde.
Sidste år kom Udfordringen ud i mange byer over hele landet, til sygehuse, fængsler og i kirker, som uddeler julehjælp fx gennem familienetværk og gadeevangelisation.

Der blev i 2022 uddelt 33.000 ekstra aviser.

Bestil og se avisen på Hosianna.dk

Du kan også stadig bestille juleavisen til egen uddeling i pakker af 10, 25, 50, 100, 200, 500 og 1000 stk. på Hosianna.dk. Her kan du også se juleavisen i en pdf-udgave, hvis du ikke allerede har modtaget den i postkassen.