Medlemmer af bogklubben får en inspirerende bog om Tove og Mogens Videbæk

I næste weekend modtager medlemmer af Udfordringens Bogklub bogen ”Videbæks – to fightere sammen’, som er skrevet af Henri Nissen og udgivet på Udfordringens Forlag i 2022.

Bogen er på 174 sider og koster normalt 198 kr.

De fleste kender formentlig bedst Tove Videbæk fra hendes politiske karriere, hvor hun fra 1998-2005 sad i Folketinget for Kristeligt Folkeparti/Kristendemokraterne og senere i Regionsrådet for Region Midtjylland som medlem af de Konservative og som medlem af byrådet i Ikast-Brande Kommune fra 2010-2018.

I 2009 fik hun i øvrigt imponerende 23.073 personlige stemmer til Europa Parlamentsvalget og blev 1. suppleant for de Konservative. En del vil nok også kende Tove Videbæk for sin pionérindsats for de danske hospicer, hvor hun bl.a. har været formand for Hospice Forum Danmark og medlem af bestyrelsen for Palliativt Videncenter, som Hospice Forum Danmark sammen Trygfonden og fire andre foreninger på det palliative område fik etableret.

Et ægtepar med stor betydning for kirken

I bogen ’Videbæks – to fightere sammen’ får du imidlertid muligheden for også at se en anden side af Tove Videbæk, fx blandt gadebørn og fattige landmænd i Nicaragua. I bogen kan du også læse om Tove Videbæks mand Mogens Videbæk, der både har været en aktiv evangelist, præst og menighedsplanter.
Udenfor rampelyset har Mogens Videbæk arbejdet for at skaffe midler til kristent og velgørende arbejde.

Tove og Mogens Videbæk har igennem årene haft større betydning for kirken og de kristne værdier end de fleste andre, skriver Henri Nissen i sin omtale af bogen. Helt fra ungdommen, og indtil de grå hår begyndte at indfinde sig, har de brugt deres talenter til gavn for andre. De har selv mødt store udfordringer i livet, men de er fightere og har kæmpet sig igennem.

Bogen om Tove og Mogens Videbæks vil være til stor inspiration for de fleste at læse. Er du ikke medlem af bogklubben, kan bogen købes til 198 kr. på Udfordringens webshop hosianna.dk.

Medlemsfordele

Fire gange om året udsender Udfordringens Bogklub en bog til alle klubbens medlemmer. Det koster kun 200 kr. om året at være medlem af bogklubben.
Det vil sige, at du som medlem får fire bøger til kun 50 kr. stykket – og endda inklusiv porto.


Artiklen fortsætter efter annoncen:For at være medlem af Udfordringens Bogklub skal du være abonnent på Udfordringen og have adresse i Danmark. Hvis du tilmelder dig, vil du modtage en bog sammen med din avis fire gange årligt.

Tilmelding inden tirsdag

Hvis du tilmelder dig på udfordringen.dk/bogklub inden tirsdag d. 5. december kl. 12, vil du allerede modtage næste bog sammen med avisen i den efterfølgende weekend.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Husk at indbetale 200 kr. til MobilePay nr. 225016 – eller konto 7040-000 2115631 – mrk. bogklub.