Højt aktivitetsniveau hos Kristeligt Arbejde Blandt Blinde

I 2023 har KABB gennemført en forårstur i Vestjylland, pilgrimsvandring i Sønderjylland, heldagstur i København og holdt sommerstævne i Fredericia.

– Alle arrangementerne har været godt besøgt, og vi har hver gang kunnet sige velkommen til nye deltagere, oplyser KABB i en pressemeddelelse. KABB har også en læseklub, som har holdt seks online møder i år. I læseklubben kan man både nyde fællesskabet og de gode lydbøger, som KABB stiller til rådighed for blinde og svagsynede gennem Kristeligt Lydbibliotek.

– Vi oplever, at vi i KABB når ud til mange blinde og svagsynede, og at vi også når ind på livet af hinanden, ved at Guds ord får lov at styrke troen og skabe håb og glæde, skriver KABB, som også i det nye år tilbyder alle blinde og svagsynede med ledsagere at være med i et kristent fællesskab.

Læseklubbens to første møder foregår hhv. den 15. januar og den 5. marts, hvor man læser den iransk-amerikanske forfatter Tessa Afshars romaner Håbets Port og Tavshedens Land. Den 20. april er der planlagt forårstur til Silkeborg, og årets sommerstævne afholdes på Fuglsangcenteret i Fredericia 28.-30. juni. Der er også planer om en opfølgning på årets pilgrimsvandring, som kombinerer bøn, stilhed, sang og læsning med natur, motion og fællesskab, oplyser daglig leder af KABB, Poul Arne Nyborg.