Indsamling mod antisemitisme – ”Aldrig mere”

Midtjyllands Frikirke har startet en indsamling, der skal støtte foreninger, der arbejder for at mindske antisemitisme.

I forbindelse med den nuværende krig i Gaza er mængden af anmeldelser om antisemitiske ytringer og handlinger vokset voldsomt. Det har nu fået Midtjyllands Frikirke til at begynde en indsamling, der skal støtte arbejdet med at mindske antisemitisme. Midtjyllands Frikirke skriver selv om indsamlingen:

”Det sker for at imødegå den strøm af fejlagtige oplysninger om Israel, som præger mediebilledet. Hvordan Israel gengives i medierne har direkte indflydelse på stemningen i Danmark. Virkeligheden i Danmark og mange europæiske lande er, at Jøder i dag må finde sig i chikane, trusler og stigmatisering. Vi kan ikke være neutrale eller ligeglade. Lad os alle gøre noget for at vende den udvikling.”

Støt og få et smykke

Midtjyllands Frikirke har fået lavet et smykke, som man kan bære for at vise sin støtte til jøder i Danmark. For at få fat i smykket skal man donere et beløb til indsamlingen. Hele overskuddet vil blive formidlet til foreninger, der arbejder med information, der kan modvirke antisemitisme, skriver Midtjyllands Frikirke.
Du kan læse mere om indsamlingen på Midtjyllands Frikirkes facebookside.