Ny landsleder for Mission Uden Grænser

Gennem de seneste 11 år har Golriz Ghozati været ansat hos Open Doors Danmark og Færøerne. Hun forlader nu jobbet som souschef i Open Doors for at blive landsleder i Mission Uden Grænser.

Golriz Ghozati træder pr. 1. januar 2024 ind i rollen som landsleder for Mission Uden Grænser Danmark. MUG er en del af den internationale nødhjælpsorganisation Mission Without Borders, som igennem 60 år har hjulpet udsatte børn og familier i Østeuropa.

Golriz, der selv blev født i Iran og voksede op under krigen mellem Iran og Irak, har personligt oplevet krigens grusomheder, hvilket har formet hendes engagerede tilgang til humanitært arbejde. I løbet af de sidste 11 år har Golriz markeret sig som en nøglefigur hos Open Doors Danmark og Færøerne. Hun har været med til at etablere og lede den danske bases politiske netværk, hvor hun har styrket danskernes bevidsthed om forfulgte kristne globalt, blandt andet ved at etablere samarbejder med betydningsfulde politikere og skabe opmærksomhed omkring organisationens verdensrangliste, The World Watch List.

Nu står Golriz over for en ny udfordring hos Mission Uden Grænser, en organisation, der fokuserer på at hjælpe mennesker ud af fattigdom og nød. Golriz deler sin motivation for dette skifte med ordene:

“Jeg har givet de sidste 11 år til de forfulgte, men nu ser jeg frem til at give de kommende år til de fattige og marginaliserede i Østeuropa. Mission Uden Grænser tror på, at hjælp til mennesker i nød ikke blot handler om at levere materielle ressourcer, men også om at genopbygge liv og skabe håb om en bedre fremtid, og det glæder jeg mig til at bidrage til.”

Mission Uden Grænser er en international kristen nødhjælpsorganisation, der opererer i Østeuropa. Organisationen arbejder i partnerskab med lokale kirker for at hjælpe sårbare børn og familier i nogle af de fattigste lande i regionen. MUG stræber efter at bringe praktisk og åndelig støtte til mennesker, der lever i desperat fattigdom.