Nye børnebøger fra Lohse

Min bløde bønnebog – bønner for de mindste

Denne ”knitre-bog” med små bønner for de mindste er både sød, farverig og nem at læse med de små. Det er en rigtig god måde at introducere bøn til Gud for små børn, mens de kan se på billederne og tage fat om bogen og også selv kigge i den. Den har flotte tegninger i kraftige farver, som gør den iøjefaldende.
Der er meget lidt tekst, men til gengæld kan det give anledning til en lille snak med de små om det at bede til Gud. En god lille gave at give til de mindste. Forfatter: Bethan James. Pris: 99,95 kr.

Tak, fordi du er min ven! Hverdagsbønner for børn

En lille fin bog med små hverdagsbønner for børn, der sætter ord på mange af de ting, vi kan have lyst til at snakke med Gud om – fx om, at man kan have en dårlig dag, eller at man måske ikke har været sød. En bog, som sætter fokus på, hvor enkelt det kan være at bede til Gud og hvor meget, der er at sige tak for.
Bønnerne kan læses enkeltvis eller flere ad gangen og slutter med Fadervor på sidste side. Bønnerne er et udvalg fra bønnebogen Kære Gud – hør lige her. Illustrationerne er nye. Forfatter: Janne Bergkvist Lillelund. Pris: 79,95 kr.

Noas store skib – En løfte-flap-bog

Denne lille bog i kraftigt pap introducerer de små til Noas ark på en rigtig sød måde. På hvert opslag er der en flap, som barnet skal løfte op og se, hvad der er indeni. Historien om Noa fortælles rigtig fint og enkelt og kan give anledning til en god snak om, at Gud ser os og er med os. Tegningerne er fine og detaljen med flap-op funktionen fungerer virkelig godt. Så igen en god gave til de mindre børn.

Pris: 99,95 kr.


Artiklen fortsætter efter annoncen: