Mission to Europe holder lederkonference i København

Mission to Europe afholder for 10. år i træk Open Leadership Conference i København den 5.-8. maj.

Konferencen byder på ledertræning, inspiration, lovsang, forbøn og fællesskab med andre ledere og kommende ledere fra hele Europa, skriver Mission to Europe i en pressemeddelelse. I år er hovedtaleren Brian Houston fra Australien. Brian og hustruen Bobbie er grundlæggende pastorer af Hillsong Church. Igennem næsten fire årtier har de pioneret, ledt og været pastorer for en familie af lokale kirker rundt om i verden med et ugentligt fremmøde på over 150.000.

Brian Houston opfattes af mange som en førende stemme i skabelsen af nutidige ledelsesværdier og Guds Riges kultur. I mange år blev hans pastorale undervisning sendt til millioner af mennesker rundt om i verden gennem ’Brian Houston TV’. Brian er en familiemand, og hans største livsglæde og overbevisning er at inspirere generationer fremad og opad. I 1. Korintherbrev 4 fremhæves værdien af mange mentorer, men der lægges også stor vægt på værdien af fædre.

Brian Houston er en ”far i troen” for mange, og det er denne tjeneste, der adskiller ham som leder blandt andre ledere, skriver Mission to Europe. Lederkonferencens øvrige talere er Stefan Edefors, Peter Nordberg og Owe Carlsson fra Sverige, Fred Uwe Winkler fra Tyskland, Katharina Roth fra Schweiz.
Værter for konferencen er Jens & Lena Garnfeldt.