Indre Mission inviterer igen til årsmødefestival med camping

Jonas Petersen fra Hymns From Nineveh giver koncert lørdag aften under årsmødefestivalen.

7.-9. juni 2024 inviterer Indre Mission for femte gang til Årsmødefestival på Mørkholt Strand Camping.

Dette års Årsmødefestival byder bl.a. på koncert lørdag aften med Jonas Petersen, der særligt er kendt som forsanger i bandet Hymns From Nineveh. Jonas Petersen er kendt for at levere salmeagtige popsange, der rummer dybe refleksioner.

”Jonas Petersen er en mand, der skaber refleksioner over de vigtige dele af livet. I udsendelser på landsdækkende tv samt ved koncerter har jeg lyttet til væsentlige bibelske vinkler med perspektiverne på livet på denne jord og med evigheden for øje. Kombinationen af en særdeles stærk vokal og en reflekteret bibelsk kristendomsforståelse har beriget mig,” siger generalsekretær Jens Medom Madsen.

Inspirerer til fællesskab

Årsmødefestivalen har udviklet sig til et koncept, der forener alle generationer i fællesskab og dialog. Med på festivalen deltager både unge familier med børn, seniorer og teenagere. På festivalpladsen ønsker arrangørerne at skabe en levende dialog, hvor de forskellige generationer mødes og blandt andet engagerer sig i drøftelser med Indre Missions Hovedbestyrelse om arbejdet i bevægelsen.

Det gør de både for at skabe bro mellem generationerne, men også for at få ny inspiration til arbejdet. ”Årsmødefestivalen er en unik begivenhed, hvor vi ser, hvordan dialogen på tværs af generationer og geografi giver inspiration til både det individuelle liv, det lokale fællesskab og vores nationale indsats,” forklarer Jens Medom Madsen.

Han glæder sig over, at Indre Missions Unges årsmøde, AIM, også vil udfolde sig på Årsmødefestivalen. ”På den vis vil der i år være ekstra meget guf at hente for de unge, men også for brobygningen mellem generationer,” siger generalsekretæren.

Festival delt i tre

Årsmødefestivalen er grupperet i tre miljøer: Debatten, Bibelen og AIM, der er de unges årsmøde. Det er første gang, at Indre Missions Unge står for et miljø på Årsmødefestivalen. Her vil de sætte fokus på forskellige relevante temaer, der tager udgangspunkt i de unges virkelighed. Et af temaerne er: ”HJÆLP! Har Gud sagt, hvad jeg skal gøre med mit liv?”

Et andet nyt tiltag er ’Debatten’, som blandt andet skal give plads til at tale om uenigheder. ”Jeg synes, det er vigtigt, at vi tager fat på de svære spørgsmål og tør være uenige om, hvad der foregår, og stadig kan være en del af den samme bevægelse,” siger undervisningskonsulent Anders Bjerregaard.


Artiklen fortsætter efter annoncen:I ’Bibelen-miljøet’ bliver seks aktuelle temaer belyst ud fra Bibelen, for eksempel ”Bibelen 2036 – har vi brug for en ny oversættelse?” Man kan tilmelde sig på Indre Missions hjemmeside, men man kan også møde op uden tilmelding.