Medlemmer af bogklubben får roman om den åndelige verden

I næste weekend modtager medlemmer af Udfordringens bogklub sammen med deres avis romanen ”Den usynlige kriger” af Vibeke Binderup.

”Den usynlige kriger” beskriver en almindelig dansk skole, som umiddelbart ligner det, vi kender. Men gennem en ung lærer oplever vi, at der foregår en magtkamp mellem skolens inspektør og nogle af lærerne. Kampen viser sig bl.a. at handle om, hvordan man skal undervise i kristendomsfaget. Lidt efter lidt får læseren et kig ind i den usynlige verden, hvor engle og dæmoner kæmper som usynlige krigere bagved den almindelige virkelighed.

Romanen henvender sig til både unge og voksne, uanset om man kender til den åndelige virkelighed, eller det ikke er noget, man har beskæftiget sig med tidligere.

Forfatter til flere bøger

Vibeke Binderup har skrevet flere andre bøger med inspiration fra Bibelens beskrivelse af den åndelige virkelighed. Serien ’Evnen’ i tre bind henvender sig til teenagere og ’Eskatos Rejse’ er en endetidsroman for både unge og voksne. Find bøgerne og læs mere om dem på Hosianna.dk.

Bogklubben

Hvis du tilmelder dig på udfordringen.dk/bogklub inden tirsdag d. 21. maj kl. 12, vil du allerede modtage næste bog sammen med avisen i den efterfølgende weekend. For at være medlem af bogklubben, skal du have et abonnement på den trykte udgave af Udfordringen og have adresse i Danmark. Som medlem af bogklubben modtager du fire bøger om året for kun 200 kr. ialt.

Husk at indbetale de 200 kr. til MobilePay nr. 225016 – eller konto 7040-000 2115631 – mrk. bogklub, efter at du har tilmeldt dig via kontaktformularen på hjemmesiden.