Børnelovsang for hele familien

Så er der ny børnelovsang, denne gang fra SkyKids i Randers. Bag albummet står Silas Urban og Brian Madsen, som begge er aktive i lovsangen i Frikirken i Randers. De har skrevet alle sangene og selv lavet og produceret albummet – og det er de virkelig lykkedes godt med.

De har ønsket at lave et album, som ikke bare børn, men også voksne har lyst til at lytte til – og dette er virkelig et album for hele familien. Her er sange for de yngste, for præ-teenagere og selv jeg, som nok tilhører den modne generation, fyldes med glæde indeni, når jeg lytter.

Albummet hedder ”Fri Fordi”, da Silas og Brian ønsker, at børn skal vide, at Gud ER deres Gud og holder fast i dem og er virkelig – og det er nogle gode trosstyrkende tekster, skrevet i et sprog, som både børn og voksne kan forholde sig til. De har temaer som Helligånden, himlen, skabt af Gud mv. Gode temaer, som sætter ord på nogle af alle de tanker, mange går rundt med omkring tro og livet med Gud.

Her er fede upbeat-sange, som alle børn – og måske også voksne – får lyst til at danse til. Her er en stille godnatsang, som måske kan bruges af familien, og her er sange, som jeg tror rigtig mange børn kan relatere til i hverdagen – og så sætter sangene streg under, at GUD ER STOR! Nogle af sangene synger Silas og Brian, men der er også børnesolister, som gør det rigtigt godt. Det er et meget professionelt og flot album, som de to gutter godt kan være stolte af – og lur mig, om ikke en del af sangene vil finde vej til landets børnekirker.

Hvis der mangler børnelovsang i jeres hjem, vil jeg sige, at dette album er et must.

Kunstner: SkyKids lovsang
Titel: Fri Fordi
Genre: Børnelovsang
Tilgængelighed: Alle streamingtjenester