Ingen pris er for stor for at have Jesu fred i hjertet

”I kan dræbe os eller brænde vore kirker. Men I kan aldrig røre vores tro,” lyder budskabet fra kristne i Pakistan.

Henrik Holm fra Love of God Ministstry fortæller: ”I starten af 2023 bestilte Maria Holm (min kone) og hendes bror en taxa for at køre fra vores hus i Faisalabad til visumkontoret i Lahore ca. 200 km hver vej. Det gav ingen resultat på visumkontoret, så Maria var sur over de penge, hun havde brugt, men på vejen hjem begyndte Maria og hendes bror at tale om livet med Jesus. Pludselig begyndte taxachaufføren at blande sig.

Han fortalte, at det, han havde hørt dem tale om, var det, han havde ledt efter hele sit liv. Han havde været i de arabiske lande for at besøge de muslimske hellige steder, men han havde ikke fundet frihed og fred. Maria ledte ham til frelse og bad sammen med ham, og inden de nåede tilbage til Faisalabad, sagde han højt og klart: ”Jeg er ikke længere muslim, jeg er kristen.” Maria indså, at pengene for den tur overhovedet ikke var spildte.

Tre dage senere ringede taxachaufføren, for at fortælle, at han havde fortalt sin kone og børn om Jesus, og nu ville de også gerne give deres liv til Jesus. Så lige der i telefonen kom tre mere ind i hans Rige. Ugen efter ringede de igen, de havde brug for undervisning omkring bøn, og det fik de så over telefonen. Nu begyndte moren at bede for børnene, når de var syge, og de blev raske. Jesus er den bedste. Det hele var fantastisk.

Nye kristne udsat for forfølgelse

Men en dag fortalte datteren til sin bedstefar og onkel, at de var begyndt at bede til Jesus, og så brød helvede løs. Taxachaufføren fik bank af sine brødre og far. Han mistede sit job, og de måtte flytte til et hemmeligt sted. Moren har en symaskine, så hun tjener nogle små penge ved at sy og reparere folks tøj, så Love of God Ministry har betalt husleje for dem flere gange. En nat ville taxachaufføren i ly af mørket hente nogle af deres ting i familiens hus, desværre blev han opdaget, og de brækkede armen på ham, så i to måneder gik han med armen i gips.

Maria Holms lange køretur var ikke forgæves.

Han havde brug for hjælp, så han ringede til Maria. Hun spurgte ham, om han ikke havde fortrudt, at han havde givet sit liv til Jesus og han svarede: ”Den fred, jeg har fået i mit hjerte kan ikke byttes med noget som helst.” Gud er god, nu har taxachaufføren fået et nyt job, de er ved at købe et stykke land, hvor de kan bygge deres eget hus. De har ikke længere jordisk familie, men de har fået en trofast Gud, som giver fred i hjerterne og velsigner sine børn her på jorden.

Når du medvirker til, at en muslim konverterer, så kan du komme for retten, og der er dødsstraf for den slags i Pakistan.Maria har været i retten en gang, fordi hun gav en bibel til en ung muslimsk kvinde, men hun blev frikendt. Det har ikke skræmt hende, hun er klar til at lede mennesker, lige meget hvad det koster. Hun siger: ”Jeg lever for Jesus, jeg kan også dø for Jesus.” Det er vækkelse, når vi er klar til at betale prisen for at redde mennesker fra at gå fortabt.”