Aalborg Citykirke inviterer til A2 Ignite Konference

Med ønsket om at skabe rum for fornyelse, fordybelse, helbredelse og et nyt møde med Jesus, holder Aalborg Citykirke Ignite Konference.

Igen i år inviterer Aalborg Citykirke i samarbejde med andre kirker til A2 Ignite Konferencen. Her er det fra sidste års konference. Foto: Aalborg Citykirke

4.-5. oktober 2024 inviterer Aalborg Citykirke til A2 Ignite Konference 2024.

Først en forklaring på navnet. A2 er et kirke- og kulturcenter i Aalborg, som Aalborg Citykirke ejer og holder til i. A2 står for ’dobbelt A’ og rangeres af nogle som Aalborgs uofficelle kælenavn, og er derfor blot en reference til byen Aalborg og et ønske om at vise et tilhørsforhold til byen. Ignite kan oversættes med antænde, tænde, gløde og lignende synonymer. Så når Aalborg Citykirke inviterer til Ignite Konference er det med ønsket om tænde op i troen og de troende.

Arrangørerne skriver selv om konferencen: ”Længes du efter åndelig fornyelse og et nyt møde med Jesus? Søger du Guds specifikke ledelse og savner en personlig profetisk hilsen eller en klar kaldsoplevelse? Tørster du efter mere af Helligånden og er sulten efter en større kærlighed til Guds ord? Har du brug for et mirakel og for helbredelse til krop eller sjæl, så meld dig til A2 Ignite konferencen. Glæd dig til en weekend med fornyelse, fordybelse, forvandling og frihed!”

Vision for vedvarende vækkelse

Temaet for dette års konference er ’Vision for vedvarende vækkelse i alle generationer’. Som gæstetalere deltager Brad Klynsmith og ægteparret Ruth og Steve Moore fra Bethel Church i Californien. Ruth og Steve Moore er ledere af Bethel School of Supernatural Ministry og præster I seniorlederteamet i Bethel Church i Californien. Brad Klynsmith er ungdomspræst og lovsangsleder i Bethel Church i Californien og manager på Bethel School of Supernatural Ministry Online.

Han er tidligere professionel musiker og ungdomspræst fra Sydafrika. På konferencen vil Brad Klynsmith lede lovsangen sammen med A2 Lovsang, prædike og have særlige samlinger for unge.