”Vogt dit hjerte” – det er temaet på årets Brighter i efterårs-ferien

Brighter er en national, tværkirkelig ungdomskonference for alle 17-25 årige, som afholdes hvert år i efterårsferien.

Brighter blev med egne ord skabt for at ”disciple” og udruste unge kristne over hele Danmark til at have en dybere relation med Gud og til at tjene Jesus i deres lokale kirker. I år er temaet ’Vogt dit hjerte’. Et tema, der er inspireret af Ordsprogenes Bog kapitel 4 vers 23: “Frem for alt vogt dit hjerte for derfra udgår livet”.

Hvad fylder vi hjertet med?

Arrangørerne bag Brighter skriver om konferencen: ”Igen i år kan du se frem til god undervisning, lækker lovsang, masser af brætspil, gode snakke, lækker café og ikke mindst fællesskab med en masse andre unge, der brænder for Jesus! Så meget godt, du ikke vil gå glip af!” Om årets tema ’Vogt dit hjerte’ skriver de:

”Vi lever i en tid af krig, distraktioner og masser af ting, der hiver og trækker os i alle retninger. Det er derfor essentielt, at vi overvejer, hvad vi fylder vores hjerter med. Netop det vil vi på Brighter 2024 dykke dybere ned i. Sammen vil vi blive klogere på, hvordan vi i troen på Jesus kan beskytte vores hjerter fra verdens tumult og i stedet fyldes med glæde og fred.”

Foregår i Mariager

Brighter løber af stablen fra 16. til 19. oktober 2024 og foregår igen i år på Mariager Højskole i Mariager.

Årets talere er:

Nathan Collins fra USA, der er Worship Pastor i Salem First Baptist Church og har stor erfaring med lovsang, forkyndelse og sangskrivning.
Rasmus Jonstrup, bibellærer på Mariager Højskole og ph.d.-studerende i teologi.
Anne-Mette Fredegod, præst i Kirkecenteret, Apostolsk Kirke i Vejle, og var i øvrigt med til at starte Brighter i 2012.
Heidi Frølund, ph.d. i psykologi og lektor på Aarhus Universitet.
Tobias Groen, ungdomspræst i Frikirken Randers, og præsteaspirant i Mosaik og teologistuderende ved Alphacrucis og Mariager Højskole. Tobias sidder også i ledelsen for Brighter.