Børkop Højskole fejrer 50-års jubilæum med ”taknemmelighedsfest”

Det aarhusianske folk-pop band Northern Assembly, der er aktuelle med det anmelderoste album The Choir of Trembling Hands, giver koncert på store scene kl. 17:30 i anledning af Børkop Højskoles 50-års jubilæum.

Børkop Højskole inviterer beboere i Børkop, venner, bagland, tidligere og kommende elever og alle, der er interesserede eller bare lidt nysgerrige, til en gratis taknemmelighedsfestival den 14. september 2024.

Det skriver højskolen, der nu i efteråret 2024 kan glæde sig over at have fuldt hus med hele 72 elever, i en pressemeddelelse.

Fest for hele familien

Børkop Højskole kalder 50-års jubilæumsfejringen for deres “taknemmelighedsfest”. Fejringen byder blandt meget andet på koncerter med Northern Assembly og Gospel-Kids Danmarkskoret, samt en wipeout-konkurrence på en særlig bane bygget til anledningen. Wipeout er en stor forhindringsbane, hvor det gælder om at komme hurtigst muligt fra A til B, på trods af en masse udfordringer og et stort bassin fyldt med vand.

Vi bygger banen – du tilmelder holdet! Alle er velkomne, og der er gratis adgang uden tilmelding, hedder det i oversigten på højskolens hjemmeside. Arrangementet, der starter kl. 10.00, byder på både koncerter, spændende talks, food-trucks, konkurrencer, hoppeborg og meget mere. Dagen afsluttes med et stort fyrværkerishow.

Gospel-Kids Danmarkskoret holder koncert på Store Scene kl. 11.15

Udvalgte highlights fra programmet

Genhør (koncert kl. 13.00)
Gospel-Kids Danmarkskoret (koncert kl. 11.15). Gospel-Kids Danmarkskoret er et kor med håndplukkede sangere fra Jylland og Fyn, der elsker at synge og sprede glæde om troen på Jesus. De synger derfor sange med et budskab om, hvem Jesus var og er, og hvad han har gjort for alle mennesker. Store scene kl. 11.15
Northern Assembly (koncert kl. 17.30)
Lovsangskoncert med Mathias Mouritsen (kl. 19.30)
Børkop Extreme Wipeout finale (kl. 16.00)

Praktisk info

Duoen Genhør med Sophie Lillelund (saxofon) og Andreas Nørgaard (klaver) holder mini-koncert på Store Scene kl. 13.00.

Festivalen holdes på Børkop Højskole, Peder Breths vej 1, 7080 Børkop fra kl. 10.00. Dagen slutter med fyrværkerishow fra cirkuspladsen.
Se mere på hjemmesiden www.imb.dk/50aar eller kontakt forstander Robert Bladt på robert@imb.dk for flere oplysninger.