Dejlig lovsang i upbeat

SEU Worship er navnet på lovsangsbandet. Move of God (Hengivenhed) er albumtitlen.

Lovsang – som i fællesskabet folder sig ud med masser af gåsehudsfremkaldende omkvæd i sangene, som gør, at vores hellige ild bliver aktiveret. Bandet er udkommet med et fabelagtigt album for ca. fire måneder siden, og målgruppen er absolut den yngre generation, da tempo og fællessangen er oppe i beat.

Move of God er et nummer, som jeg mener rykker ultimativt, og derfor er det fremhævet denne gang i min anmeldelse. Jeg får en lyst til at rejse mig og række mine arme mod himlens sluser, når tonerne fylder mit rum, og jeg er sikker på, at sangen gør noget for dig, der hvor du er.

Artisterne kan man næsten høre i deres stemmer, de græder ud til Gud med en kraft og en inderlig bøn og hengivenhed, og jeg er ikke sikker på, at tårerne kan holdes tilbage i denne tilbedelse. Man mærker tydeligt, at bandet har valgt et nummer, hvor afmægtigheden er tydelig i teksten, og at vi ikke kan klare os mere uden Guds indgriben. Med ordene, vi er desperate, vi er sultne, Gud åben himlen for os. Hav din vej Gud. Fantastiske stemmer og toner.

Ingen tvivl om, at disse fantastiske mennesker lever et gudsfrygtigt liv, sangene får dig til at løfte dit blik mod himlen og tænke over din tro og levevis og søge i dit stille sind Herrens vilje. Bandet har også andre sange at byde på. Sange, vi kender som Open the Eyes of My Heart Lord med en himmelsk stemme, som tager os ind i en tilbedelse, vi kender så godt, men med en fin og elegant og overgivet stemme, som rører os lidt dybere.

Kunstner: SEU Worship
Titel: Move of God
Genre: Pop/rock /worship
Download: itunes.dk – Pris: 89,00