Vækkelse blandt unge i Tyskland under ’Fire Festival’

’Fire Festival’, som fyldte Porsche Arena fra den 2.-5. oktober, sluttede med en Jesus March gennem Stuttgart. Foto: Instagram, Europe Shall Be Saved og Holy Spirit Night

– Hundredvis af mennesker blev frelst, udfriet, helbredt og døbt med Helligånden. Der er udbrudt vækkelse i Tyskland, udtalte en begejstret international evangelist om den kristne Fire Festival den 2.-5. oktober.

Tusindvis af unge fyldte Porsche Arena i Stuttgart til ’Fire Festival’ for at prise Gud og høre hans ord, skriver CBN News. ”Efter en kort forkyndelse af evangeliets ABC ved min kære ven David Rothaermel kom hundreder og atter hundreder af unge mennesker frem for at give deres liv til Jesus,” fortalte evangelisten Jean-Luc Trachsel. ”Det er virkelig høsttid i Europa som her i Stuttgart, Tyskland.”

To organisationer, Europe Shall Be Saved og Holy Spirit Night, samarbejder om at arrangere flere festivaler af denne type for at nå Tysklands unge med evangeliet. Jean-Luc Trachsel, der er grundlægger af ​​Jean-Luc Trachsel Ministries, delte optagelser af den store forsamling, hvor mange blev ”frelst, udfriet, helbredt og døbt.” ”Sidste gang, jeg har set og oplevet dette…, var ved Brownsville-vækkelsen i Pensacola for næsten 30 år siden. I dag er det her i Europa,” skrev han.

”Jeg har med mine egne øjne set tusindvis af mennesker blive frelst, og i dag er det vanddåb i en herlig og glædelig atmosfære,” tilføjede Jean-Luc Trachsel. Holy Spirit Nights foregår nu i 15 lande og 35 forskellige byer, blandt andet i Tyskland, Ukraine, Hviderusland og Østrig.