Bubber er bedst

Også Connie Hedegaard fik pris af kristelige seereBørnenes populære Bubber fik Kristelig Lytter- og Fjernseerforenings hæderspris på 10.000 kr. i weekenden for den „livsglæde, kristendoms-oplysning og medmenneskelige ansvarsfølelse, han formidler i sine programmer”.Bubber – alias Niels Christian Meyer – er bl.a. kendt for Bubbers Badekar på Kanal 2 og senere på TV 2. Og KLF har bemærket, at han i sine Snurre Snup Søndagsklubber har inddraget tro og kristendom på en naturlig måde:
– Du har bl.a. haft en præst i studiet for at fortælle børnene om jul, påske og pinse, hvad dåb, død, begravelse og vielse er.
Du har ikke været bange for at vise og tale om, at den baggrund og den historie, som de fleste danske børn har tilfælles, er kristendommen, sagde formand Frede Jørgensen, der ønskede, at Bubber også som ny chef for danske børne- og ungdomsprogrammer på TV2 måtte „bevare modet til stadig at lave programmer, som har holdninger, og som vil vise børnene, at de har ansvar for livet og hinanden, og at du fortsat må lade dem opleve glæden over livet.”

Connie Hedegaard rost
for solid journalistik

Studievært på DR2’s Deadline, Connie Hedegaard, modtog også et legat på 10.000 kr., fordi „hun anvender stor faglig dygtighed, grundig forberedelse og markant nærvær til at formidle en reel og kompleks indsigt i tidens forhold”.
Connie Hedegaard er tidl. medlem af Folketinget for de Konservative, journalist ved Berlingske, chef for Radioavisen og er nu studievært på DR2s Deadline.
– Deadline kl. 23 er et forfriskende pust i en nyhedsstrøm, som går hurtigere og hurtigere, ofte med deraf følgende overfladiskhed, sagde formanden.