Helbredelsesprædikant på ny turné i Danmark

Charles Ndifon vil i år holde møder i flere byer over hele landet.
Han kommer til Bornholm allerede i slutningen af januarDen afrikanske helbredelsesprædikant Charles Ndifon vil i år holde møder over det meste af Danmark. Møderækken starter på Bornholm den 20. til 26. januar.
I februar kommer turen til Odense, og i maj får København og Århus besøg af den populære prædikant. Muligvis bliver det også til et besøg i Kolding i august, og til september kommer han måske igen til København. Til november bliver Aalborg sidste stop på Danmarksturneen.

Kirke-kø

Sidste år stod tusinder af danskere i kø for at komme ind til møder med Charles Ndifon i København, Odense og Kolding. Kirkerne oplevede pludselig, hvad det vil sige at have for lidt plads. Hundredvis af mennesker måtte gå med uforrettet sag, fordi der ikke var plads til dem.
Det har betydet, at flere kirker er på udkig efter større lokaler til møderne med Ndifon, der er blevet kendt over hele landet, fordi der er sket bemærkelsesværdige mirakler og helbredelse af syge ved de møder, hvor han har medvirket.
De lokale menigheder er selv arrangører af møderne, men kontakten til Ndifon er gået gennem Lars Due-Christensen. Han er præst i Pinsekirken i København og med til at arrangere møderækken der. Det er en opfølgning på to møderækker sidste år.
– Når vi gentager møderne i København, skyldes det både efterspørgslen og frugten. Der går ikke en uge, uden at nogen ringer og spørger, hvornår han kommer, fortæller Lars Due-Christensen.

Ikke persondyrkelse

I Pinsekirken i København findes i dag en gruppe på i hvert fald 70 – 80 mennesker, som er kommet i kontakt med kirken gennem Ndifons møder.
– Vi har fået fat i mennesker, som ellers ikke kommer i kirken. Der har været meget positiv respons fra New Age-kredse, men også fra almindelige danskere, siger Lars Due-Christensen.
Han er ikke bekymret for, at der skal opstå en persondyrkelse omkring Charles Ndifon.
– Vi har fået en voldsom positiv erfaring af hans indstilling og hjerte for menneskers frelse. Desuden viser vores historie, at når der har været åndeligt gennembrud, så har det oftest været igennem én gennembrudstjeneste, understreger han.

God frugt

Det betyder ikke nødvendigvis, at Ndifon vil blive en fast bestanddel af dansk kirkeliv fremover.
– Vi tror ikke, at det vil fortsætte på samme måde i 10 år. Men så langt kan vi se, at der er god frugt. Og ingen kan sige noget om fremtiden, fastslår Lars Due-Christensen.