Jesus på nyreligiøs messe

Stor åbenhed overfor Charles Ndifon og kristne udstillere på Krop-Sind-Ånd messen i FalkonercentretÅndeligt interesserede danskere på den nyreligiøse messe Krop-Sind-Ånd oplevede Guds kraft i funktion, da Charles Ndifon og andre kristne fortalte om Jesus – og helbredte i hans navn.Det nyreligiøse miljø i Danmark interessere sig stadig mere for kristendommen.
I hvert fald, hvis det er den „rene vare“, de får, og ikke den officielle kirkelighed.

Moses i astrologisk blad

Straks når de ca. 10.000 besøgende trådte ind i Falkonercentret, blev de præsenteret for et blad fra Astrologihuset – med evangelisten Moses Hansen på forsiden! I det nyreligiøse blad præsenteres den kristne frontkæmper yderst positivt, samtidigt med, at biskopper og modepræster får et spark, fordi de ikke længere forkynder det kristne budskab…
Det astrologiske blad undlader ikke at lægge Moses Hansens horoskop og fortæller bla., at han er er en mand, der har „levet hele sit potentiale ud“, og at han har „en sund sjæl i et sundt legeme“.

Mange blev helbredt

Charles Ndifon, den kristne helbredelses-evangelist, medvirkede to gange på messen: Fredag middag ved et seminar, hvor der var plads til 280 og alle pladser var optaget, og igen om aften på selve Falkonerscenen, hvor der også var fyldt. Her blev der taget entre på 50 kr. pr. person.
Mange blev tilsyneladende helbredt, rapporterer også Kristeligt Dagblad, som fortæller om 300 nyreligiøse danskere, der stod i kø for at blive helbredt eller „opleve seancen“ med den kristne evangelist. En af aura-læserne, Annelise Lundgaard Johansen, siger: „Ndifons aura er et klart, hvidt lys. Jeg har set det før, når jeg har mediteret over billeder af Jesus“.
Ndifon understregede igen og igen, at det ikke var ham, der helbredte, men Jesus.

Stor interesse for
de kristnes stande

Fire kristne udstillere var blandt de 216 stande. Det var foruden „Sakristiet“ med folk fra Pinsekirken og Charles Ndifon, også „I Mesterens Lys“, hvis guru er Ole Skjærbæk Madsen, samt Folkekirken med bla. Københavns gadepræst, og kvindebevægelsen Aglow.
Forskeren Christian Hvidt, der er katolik, holdt seminar ud fra sin bog „Mirakler“.
– Der var en stærkere kraft til helbredelse i år end tidligere år, fortæller Annette Holts Larsen fra Aglow, der har deltaget i den nyreligiøse messe flere år med gode erfaringer:
– Det var en meget god oplevelse i år. Vi stod og delte bibelvers ud fra en kurv, og oplevede igen og igen, at bibelordene talte lige ind i gæsternes personlige situation, så tårerne nogen gange løb ned over ansigtet. Vi havde mange samtaler og bad for mange, og de blev løst fra forbandelser og bindinger og mange blev helbredt på stedet.
– Vi fordømmer ikke nogen, men leder dem til Jesus. For som Ndifon understregede: Hvis man har Jesus, så behøver man ikke alt det andet.

Læs også lederen