Mirakel på gaden: Blind mand fik pupil

Da pastor Charles Ndifon fra den 26. marts til 2. april i 2002 var på Filippinerne skete der som sædvanligt mange mirakler i Jesu navn. Men ét mirakel var helt usædvanligt – og det foregik ude på gadenKampagnen foregik i Dipolog City og Cagayan de Oro City i Filippinerne.
En dag gik Charles nemlig en afslappet tur rundt i byen, hvor kampagnen foregik. Han var i shorts med en smart kasket på hovedet – skyggen bagud – og smarte sort-hvide sko. All right!
– Ved vejen sad der en ung fyr i skyggen under nogle palmer og spillede banjo for at tjene til føden. Manden var nemlig blind viste det sig.
Foran ham stod der en plastikbøtte, som de forbipasserende kastede mønter i for at hjælpe ham. Bagved ham sad der en ældre dame på en stol, måske var det hans mor.
– Jeg tænkte: Nu skal vi have noget sjov i gaden, fortæller Charles. Og med sjov i gaden mener Charles Guds kraft i funktion blandt almindelige mennesker.
– Jeg gik hen til ham og fortalte ham om Jesus, som helbreder de syge. Jeg spurgte, om han ønskede at komme til at se, og han sagde ja. Selvfølgelig ville han gerne se.

Manden havde
ingen pupil…

– Men da jeg kiggede ind i hans øjne opdagede jeg, at manden slet ingen pupil havde i sit venstre øje. Wow!
Her var virkelig brug for et mirakel.
Så jeg begyndte at bede for ham. Jeg befalede hans øjne at blive helbredt i Jesu navn. Jeg befalede, at hans øjne skulle få pupiller, fortæller Charles, mens vi en sen nattetime kigger hans billeder igennem oppe på hans værelse efter kampagnen i Kolding. Det er kun nogle måneder senere samme år.

Gud er stor!

– Så manden sidder der med sin banjo, og jeg står der og beder. Og efterhånden var der samlet en del mennesker omkring os, fortæller Charles. – De ville se, hvad der foregik. Og Gud gjorde store ting den dag! Man, I tell you!
Mens vi så på det – mens vi stod der på gaden og betragtede manden, kom der langsomt en lille sort prik i øjet, og efterhånden blev den større, og til sidst var der en pupil, og manden begyndte at se!
– Gud er stor!
Se her, siger Charles, og viser billederne.
– Kan du se: Dér er hans øje endnu hvidt, manden kan intet se, der er ingen pupil.
Hér er der begyndt at komme noget… Og hér er der en hel og rigtig pupil…
– Det var skønt at se det ske.