‘Stjerner’ hjælper sogneindsamling

James Sampson skubber indsamling til AIDSramte børn i gang fredagNogle kendte bruger deres medietække til at hjælpe oversete befolkningsgrupper. Det gælder bl.a. James Sampson, vinderen af sidste års ‘Stjerne for en aften’ på DR1.

James Sampson

James Sampson giver en gospelkoncert i Brorsons Kirken på Nørrebro for at sætte sogneindsamlingen i gang.
Den kendte sanger fra DR1s sangkonkurrence „Stjerne for en aften“ skal synge sammen med et lokalt gospelkor „Sound of Gospel“, inden indsamlerne skal ud at rasle med bøssen til fordel for Folkekirkens Nødhjælp.
Det er ikke første gang, at James Sampson donerer sin stemme til verdens fattige. Allerede som 15-årig blev han udvalgt til at deltage i børnekoret „Children of the World“, som samlede ind til hungersnøden i Afrika.