Bush henter styrke hos Gud

USA’s præsident George W. Bush beder Gud om styrke og visdom før krigen mod Irak.Bush tror, at en guddommelig hånd leder ham, og i et tv-interview sagde præsidenten, at man nu må handle med Saddam Hus-sein, en gang for alle.
– Jeg tænkte meget og længe på spørgsmålet om tropper… det er mit ansvar at indsætte styrker… jeg ved, vi vil vinde, sagde Bush ved en pressekonference.
Mens de fleste af verdens politikere febrilsk forsøger at afværge, at despoten og morderen Saddam Hussein bliver nedkæmpet, virker George W. Bush som den mest standhaftige. Den britiske avis The Daily Telegraph skrev efter en tv-transmitteret pressekonference den 6. marts, at Bush virkede roligere og mere overvejet end nogen sinde, siden han vandt valget, og han udstrålede en moralsk sikkerhed, som om han havde valgt ret kurs.
I et interview spurgte avisen USA Today om, hvordan han klarer byrderne.
– Min tiltro og mine bønner går til Trøsteren, som styrker mig. Jeg er rolig, fordi jeg nøje har gennemtænkt afgørelsen angående Irak, sagde Bush.
Præsidentens tro på Jesus var forsidestof i det store amerikanske magasin Newsweek den 10. marts. De beskrev Bush-administrationen som den mest troende i moderne tid. Videre hedder det, at Bush ofte har møder med pastorer, og han er meget glad, når folk beder for ham.
Hver morgen står Bush tidligt op for at læse i andagtsbogen ”My Utmost for His Highest” af Oswald Chambers. Af reportagen fremgår det også, at Jesus har reddet præsidenten fra alkoholdjævelen – og hans ægteskab.