Flåten til Danmark

Søndag d. 16. marts tager norsk menighed det første ”åndelige spadestik” til et omfattende arbejde i Danmark.
Det sker, når præsten for Levende Ord Bibelsenter i Bergen, Enevald Flåten, taler ved en gudstjeneste søndag aften d. 16. marts i auditoriet på Jysk Pædagogisk Seminarium i Århus.
Den norske menighed har planer om at starte en bibelskole, en menighed og en børnehave, oplyser den danske koordinator Asbjørn Kristiansen, tidl. forstander på Bibel Højskolen i Brande, der nu er lukket.
Fremover vil der være møder hver søndag på seminariet, og Enevald Flåten vil tale på skift med danske samarbejdspartnere, bl.a. bestyrelsesmedlemmer i et dansk Levende Ord Bibel Center. Man ligger netop nu i forhandlinger om køb af en stor grund i nærheden af seminariet i Skejby ved Århus, som skal huse det nye bibelcenters aktiviteter.
– løb