Danmarks største kor fylder 10 år

Going Up Gospel Choir inviterer til jubilæumskoncert i Århus StadionhalGoing Up Gospel Choir har altid været et kor med plads til alle. Et kor hvor glæden ved at synge er i centrum. Noderne er afskaffet for mange år siden – og i stedet koncentrerer sangerne sig om, at sangene er fulde af liv, rytme, bevægelse, soul, energi, glæde og smerte.
Da Going Up GC startede i foråret ’93 bestod koret af ca. 8 trofaste medlemmer (hvoraf nogle stadig er med!). Den første tid mødtes man i Kvindehuset (Åboulevarden, Århus). Derefter gik turen til Musikhuset, hvor koret sang i et dejligt lokale med plads til ca. 60 personer. Efter et par sæsoner i Musikhuset flyttede de efterhånden mange sangere til Apostolsk Kirke i Nørre Allé. Her mødes de ca. 250 – 300 sangere nu hver tirsdag for at synge gospel, men de er nødt til at øve i to hold for at kunne være der.
Gospelsangeren Colin Vassell (UK) gæster Århus i anledning af jubilæet.
Sammen med korets daglige leder, Hans Christian Jochim-sen (billedet), vil han lede det store kor til en festlig jubilæumskoncert i Århus Stadionhal lørdag aften d. 24. maj.