Kristen TV-station i Grækenland genåbnet

En kristen TV-station i Grækenland er nu genåbnet efter, at en græsk domstol har erklæret myndighedernes lukning af den for ulovlig.
Kanal 2000, som ejes af en evangelisk menighed, blev lukket i december under påstande om, at dens udsendelser forstyrrede militær radiokommunikation. Den efterfølgende retssag har bevist, at dette ikke var tilfældet.
Lukningen af stationen førte til store protester fra evangeliske kristne over hele verden, og man mente, at myndighederne forsøgte at lukke radioen for, at lægge pres på evangeliske kristne, og styrke den ortodokse kirke.
– Den ortodokse kirke burde udtale sig klart og tydeligt om, at den respekterer religiøse mindretal, og ikke vil gøre noget for at hindre deres virke, mener Wolfgang Duennebeil fra De frie evangeliske Kirker i Tyskland