Ny administrationschef i Danmission

Danmissions nye administrationschef er den 43 årige Karin Krag-AndersenHun er opvokset i den lille landsby, Gyrstinge ved Roskilde og bor nu i hjertet af København. Karin er uddannet agronom fra den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole og har en MPA (Master of Public Administration) fra Handelshøjskolen i København – en uddannelse i økonomi, ledelse og politologi. I dag læser hun organisationspsykologi på Roskilde Universitetscenter.
Den nye administrationschef har mange års erfaringer med offentlig administration, forskningsadministration og organisationsudvikling – f.eks. en efteruddannelse i håndtering af besværlige medarbejdere.
Karin Krag-Andersen har arbejdet med sognediakoni, ungdoms- og oplysningsarbejde i det gamle Santalmission, spejderarbejde og haft et stort engagement i danske miljø- og bistandsorganisationer.