Volontører til Nigeria

Sudanmissionen har antaget fire nye volontører til Nigeria.
Det er ægteparret Joan og Thomas Lindum (billedet tv.) fra København, der skal arbejde i et gadebørnsprojekt i storbyen Jos. Joan bliver færdig som lærer næste måned, og Thomas benytter opholdet i Nigeria som et praktikophold i forbindelse med pædagogstudiet. Thomas har været på UMO-bibelskole i Spanien, og Joan har været på bibelskole i England, volontør i Israel og bestyrelsesmedlem i Israelsmissionens Unge samt Dansk Ungdoms Fællesråd.
Desuden er Kristiane Hvas Skovgård (billedet herunder tv.) fra Aalborg og Elisabeth Hansen, Sæby (herunder th.), antaget som volontører og engelsklærere på en bibelskole i landsbyen Dakka i det østlige Nigeria. Kristiane er lærerstuderende, og Elisabeth bliver student til sommer.
De fire volontører rejser efter to ugers forberedelseskursus på Haslev Udv. Højskole til Nigeria midt i august måned.