Ny landskoordinator for Konfirmand Aktion

Pastor Helle Goll er af Folkekirkens Missions bestyrelse blevet ansat som landskoordinator for Konfirmand Aktion.
Helle Goll, der tiltræder 1. januar 2003, kommer fra hjælpepræstestilling i Stenløse-Veksø pastorat.
Konfirmand Aktion er et anderledes undervisningsprojekt til konfirmandforberedelsen og til elever på 7-8 klassetrin. Konfirmand Aktion gør mission og international diakoni konkret og nærværende ved at sætte fokus på et eller flere lande i Den tredje Verden. Konfirmand Aktion kombinerer viden, holdning og handling – via undervisningsmaterialer, gæstelærerbesøg fra Den tredje Verden og idéer til konkret aktion til fordel for hjælpeprojekter i gæstelærerens land. Bag Konfirmand Aktion står Folkekirkens Mission, Folkekirkens Nødhjælp og Teologisk Pædagogisk Center.