Palæstinensisk og jødisk pastor på samme platform i Sarons Dal

Støtter, hjælper og beder for hinanden i hjembyen Tel AvivPalæstinske Victor Bahba og jødiske Avi Mizrachi, som begge er pastorer i Tel Aviv, er blandt hovedtalerne på årets sommerstævne i Sarons Dal i Norge.- Vi vil som troende jøder og arabere sammen bygge broer og relationer mellem de forskellige folkegrupper i Mellemøsten og bede sammen, støtte og hjælpe hverandre, siger Avi Mizrachi, som sammen med Victor Bahbah er blandt forkynderne på årets sommerstævne i Kvinesdal. – I Israel holder vi i dag fællesmøder, hvor jøder og arabere beder sammen. Dette er de gode nyheder fra Israel. Vi har nok af dårlige nyheder fra Mellemøsten om krig og ødelæggelse, mener Mizrachi (til venstre på billedet sammen med Victor Bahbah).
Sommerstævnet i Sarons Dal forløber fra 12.-20. juli i Kvinesdal i det sydlige Norge. Stævnet arrangeres af Troens Bevis Verdensevangelisering, som er den kendte evangelist Aril Edvardsens organisation.