”Jesusbutik” åbnet i Herning

Husmenigheden Jesus Huset har startet en kristen bog- og musikbutik på gågaden i Herning. Planen er også at starte en ”åndelig klinik” i butikkens baglokaler.- Gud har kaldet os til at starte denne butik og er i stor forventning til alt det, der kommer til at ske ud fra stedet, udtaler initiativtager Flemming Berg, leder af Jesus Huset og tidligere forhandler af ”Jesus-tøj”.
– Vi starter også i løbet af kort tid en „åndelig klinik“ i butikkens baglokaler. Ansvarlig for klinikken bliver Torben Søndergaard.
Butikken hedder ikke Kristent Bogcenter, fordi navnet er for kedeligt, synes Flemming Berg. Derfor navnet Jesus-butikken:
– Nogle vil måske mene, at navnet er for meget og i retning af blasfemi, men det handler jo ikke om at gøre Jesus til en handelsvare eller en kræmmer. Han er verdens frelser, og derfor skal hans navn ud, siger han til Herning Folkeblad.