FFH: Ready to fly

Karakter: 11„I fly“, når jeg lytter til FFH. Med en diskant lyd skaber den 4-mand store gruppe glad kristen musik.
Jeromy Deibler er forsanger, sangskriver og (dermed også) drivkraften på FFH. Hans evne til at gøre sine sange levende for sine lyttere er uforlignelig. Og han bruger sin stemme optimalt.
I sangene opfordrer FFH til glæde – både omkring hverdagslivet og omkring fremtiden. To eksempler: „Say hey, it’s a good day / Even if things aren’t going my way / Jesus is Lord and I am saved / So, say hey, it’s a good day“ (fra sangen „It’s a good day“). „I’m ready to fly / I’m ready to soar / I’m ready to leave this world behind / I’m ready to open up the door / I’m ready to fly / I’m ready to spread my wings / across the sky / I think it’s time / I’m ready to go / I’m ready to fly“ (fra titel-sangen „Ready to fly“).
FFH formår at forkynde, så det er til at forstå. Man bliver mindet om nogle „selvfølgeligheder“, så man får et helt nyt syn på dem. Man bliver „tvunget“ til at tage sangene ind under huden og arbejde med dem – og det er ikke gjort på bare én rundtur i CD-afspilleren.
Sangene er samtidig så velproducerede, at det er en ren fryd. Noget mainstream gennembrud får FFH næppe på baggrund af dette album. Men der er sandelig lagt i ovnen til noget stort…