CCC Youth: Run with You

Ung lovsang er godt, fed ung lovsang er rigtig godt. Er du til rock og lovsang er cd’en ”Run with You”, fra CCC Youth, Sydney, en cd du bare må eje.
Cd’en bærer tydeligt præg af at man har gjort noget ud af det, – 13 numre plus en bonus-cd i allerhøjeste kvalitet.
Teksterne er bundærlige og afspejler en overgivelse og en tro på, at Gud er der i alle situationer. De unge udtrykker på hele cd’en, at måden, hvorpå man vil se sit liv lykkes, er ved at se hen på Jesus og overgive sig 100% til ham.
Sangen ”Dreammaker” udtrykker netop denne overgivelse og den tro på, at Gud giver vores liv indhold: – You are my dream maker/ You’re my heart’s desire/ You’re my soul saviour/ I live for You.
Stilen er lagt fra starten. Det er frisk rock med masser af energi og dynamik og denne stil ændres ikke undervejs – gennemført.
Her har vi en gruppe unge, som taler i et sprog og udtrykker en stil, som deres egen generation forstår. Lyden er lige i skabet og man føler ikke på noget tidspunkt, at noget er overladt til tilfældighederne. Denne intensitet i musiken og teksterne, sammen med en stor professionalisme i produktionen, giver „Run with You“ et stort plus.
Med cd’en „Run with You“ har CCC Youth lavet en cd på højt niveau, som går lige ind.