Michelle Williams: Do You Know?

Her har vi en rigtig pop-girl. Michelle Williams er den ene tredjedel af super-pop-gruppen Destiny’s Child, men har ved siden af kæmpe succesen med Beyoncé og Kelly også fået tid til at lave et par soloprojekter. Do You Know er Williams’ anden soloalbum.
Michelle Williams ville gerne lave gospel, men havde også svært ved at slippe R&B-stilen, så resultatet blev til et album, der lander i stilarten urban gospel.
Williams går ikke på kompromis med sin tro. Teksterne er ærlige og handler om livet og hendes kærlighed og tro til Gud. I sangen The Movement synger hun: For God I will be marching/ Speaking out and speaking proud/ For God I will be speaking loud. I et interview siger Michelle, at hun ikke går rundt med et skilt, hvor der står „jeg er kristen“, men vil vise det gennem sin måde at være på. Når man så har læst hendes tekster, forstår man, at det ikke er tomme ord, men noget hun mener alvorligt.
Albummet er godt produceret, og selvom Michelle ikke har den store soul/R&B stemme, forsvinder hun ikke i de fede grooves.
Hvis man skal sige noget negativt om Do You Know?, så er den lidt for pæn og velpoleret. Jeg synes, der mangler noget overraskende, der får den til at skille sig ud.
Do You Know? er uden tvivl kvalitet og et godt album, men der skal gives lidt mere gas, hvis det virkelig skal blive en hitter.

Karakter: 9