Jeff Deyo: Light

Så er han i gang igen. Light er Jeff Deyos andet solo-projekt og lever fuldt op til det forrige album, Saturate. Stilen er den samme: masser af energi, stor intensitet og fed moderne rock-lovsang.
Light er et worship-album, som tiltaler ved første gennemlytning. Det er kvalitets-lovsang med høj intentsitet og nerve, som går lige i blodet. Der er kun ét at sige til det: Jeff Deyo kan det der med at skrive og producere lovsang, der holder!
Jeff har denne gang fået lidt hjælp fra Rita Springer, Natalie Grant og Marc Powell fra Third Day. Selvom Jeff har fået hjælp, får det ikke standarden eller stilen til at ændre sig. Stilen er den samme moderne rock, som også var toneangivende på Saturate.
Musikken har mange fede elementer, som giver en god variation og dynamik. Samtidig er det fedt at høre en musiker, som, selvom han spiller rock, har et stort lydunivers med mange alternative og spændende effekter.
Teksterne kan man ikke tage fejl af. Det er stærke og ærlige lovsange, som både udtrykker taknemlighed og en længsel efter at se mere af Guds kærlighed og tilbede ham. Til alle sange har Jeff Deyo knyttet et eller flere bibelvers til. Hvis man læser dem samtidig med at sangen kører, giver det en ny dimension i ordene, som Jeff har brugt.
Light er en super opfølger på Saturate og er klart et af de bedste lovsangs-album, jeg har hørt indenfor det sidste stykke tid.

Karakter: 11