Natalie Grant: Deeper Life

Man får lyst til at smide en 13’er efter Natalie, men jeg skal nok lade være. Hun er totalt sød og charmerende, – og så synger hun vildt godt!
Hun kommer vidt omkring, men hovedingrediensen er pop. Det er krydret med lidt gospel, en knivspids R&B og som prikken over i’et i sang nummer tre, Love Without Limits, en fantastisk spansk guitar.
Der er stor variation, men alligevel finder det hele ind i en sammenhæng, så det ikke virker forvirrende.
Deeper Life er hendes tredje udgivelse. De forrige hedder henholdsvis Natalie Grant og Stronger. Hun har netop tegnet en større kontrakt med pladeselskabet CURB.
Natalie har et godt hjerte. Det fremgår af teksterne, men også af de ting, hun har skrevet på hjemmesiden. Hun ønsker at nå mennesker med sin musik, frem for bare at se godt ud eller sælge en masse cd’er. Går man ud fra, at det er et oprigtigt ønske, må man da tage hatten af for det.
Navne som Carola og Point of Grace bliver ved med at komme til mig. Hvis du kan lide dem, er jeg sikker på at du også vil kunne lide Natalie. Læs mere om hende på nataliegrant.com. Jeg kan dog ikke anbefale, at du klikker på de video-klip hun har på siden. De lever ikke op til kvaliteten på cd’en, – så vent med det.
God fornøjelse!

Karakter: 11