Stacie Orrico

Det er ikke uden grund Stacie Orrico har ligget på toppen af hitlisterne i sommerens løb. Det er ikke bare sangen ”Stuck”, som er blevet spillet over hele verden, der er god, men resten af albummet er mindst lige så godt.Personligt må jeg sige, at det er et af de bedste og mest velproducerede kristne R&B-/popalbums jeg længe har hørt. Det er fyldt med gode melodier, fede grooves og indholdsrige sange.
I sine tekster rammer Stacie lige ind i teenagekulturens temaer med kærlighed, jalousi og hengivenhed. Selv siger Stacie: ”Jeg vil synge om de ting, jeg står midt i, undres og bekymres over: Opvækst, drenge og familie.”
Musikken spænder fra pop til tilbagelænet R&B, men alt sammen på allerhøjeste niveau. Stacie’s stemme er fyldig og smuk, men hun er ikke bange for at give den gas i de mere aggressive numre. Hun giver sangene en sjæl og en personlighed, så man som publikum ikke er i tvivl om, hvilket udtryk hun ønsker at understrege. Min personlige favorit er balladen ”Strong Enough”. Her synger Stacie med et nærvær og en inderlighed, hvor hun viser sit helt store potentiale som sanger.
Det er ikke uden grund, at Stacie Orrico har haft succes verden over. Med hendes andet album har hun bevist, at hun har et talent, som kan slå igennem, og som giver genklang i musikkens store univers.