Kirkecenter fremstød blandt unge i Grindsted

Skjern og Videbæk Kirkecenter vil d. 16-17 oktober være en del af Grindsteds bybillede.
Igennem dans og drama, skating samt forskellige „events“ på byens gader og torve vil man forsøge at få unge mennesker i tale samt invitere til møder med Kevin Upton fra Scotland på byens bibliotek begge aftener.
Vores forundersøgelse og samtaler med mennesker på gaden har vist, at der er nok fritidsaktiviteter i Grindsted. Men de ikke kristne unge vi møder på gaden har brug for at mærke at Gud virkelig er til stede og at han kan gøre et mirakel og skabe mening i deres liv, siger Eik D. Bidstrup, som er pastor for kirkecentrene.
Fremstødet er det første i en række møder, som Kirkecenteret vil afholde henover efteråret og vinteren. Målet er at starte et lokalt arbejde ud fra Kirkecenteret i Grindsted by.