Langvarig støjskade

Brev:

Til Orla Lindskov
Hej!
Jeg er en 39 årig mand, og jeg lider af tinnitus, som jeg har haft i over to år.
Min tinnitus er kommet som følge af langvarig støjskade, og det bevirker bl.a., at jeg hele tiden skal passe på ikke at blive udsat for mere støj, så at det ikke bliver forværret.
Desuden har jeg også hypercausis, hvilket betyder, jeg er overfølsom for lyde, der tidligere ikke var et problem.
Jeg har bedt meget til Gud selv og blev også bedt for til et møde med Hans Berntsen; men alligevel er tinnitussen blevet kraftigere med tiden. Jeg håber dog stadig, at Gud vil give mig, om ikke helbredelse, så lindring, så det ikke bliver værre endnu.
Jeg vil gerne have en salvedug tilsendt.
Mvh.
J.H.
Nr. Alslev

Svar:

En svale

Kære J.H.
Jeg har sendt dig den ønskede salvedug, og jeg vil også opfordre dig til fortsat at gå til forbøn. I min for-bøns-tjeneste har jeg kun hørt om et tilfælde, hvor tinnitussen blev helbredt øjeblikkeligt ved forbøn. Det skete hos en mand fra Randers.
”En svale gør ingen sommer,” – sådan siger man i en talemåde. Men sådan er det også tit med hensyn til forbøn. Man får ikke altid bønnesvaret første gang, man beder. Derfor siger jeg endnu en gang: – fortsæt med at søge forbøn.