Nye Danmission-volontører

I august-september udsender Danmission 14 volontører og 1 korttidsmissionær til Afrika og Asien. De vil undervise og tage aktivt del i det daglige arbejde i samarbejdskirkernes institutioner fx børnehjem, forskellige skoler, hospitaler og teologiske uddanelser.

Tanzania:

Karen Else Berntsen, teolog, 73 år og tidligere missionær, til Nkwenda Bibelskole i et år.
Betty og Peter Arendt, hhv. sanger og organist, til Ruhija Musikskole i tre mdr.
Inge Nordheim, fysioterapeut, 57 år, til Ndolage Hospital i tre mdr.
Kamilla Ellerbæk, studerende, 21 år, til Mugeza Døveskole i 10 mdr.
Stine H. Pedersen, stud.agro., 24 år, til Igabiro landbrugsskole i et år.
Stinus Hansen, 25 år. og Bo Ravn, 24 år, begge stud.med., til Ndolage Hospital i tre mdr.
Trine Ulnits Møller, 20 år, og Lene Brinth Nielsen, 20 år, begge studenter, udsendes af hhv. Holstebro og Herning provsti til Ntoma Børnehjem i tre mdr. Efter opholdet vil de to volontører rejse rundt og holde foredrag om deres oplevelser.

Filippinerne:

Rina Kamp Schmidt, 21 år, og Mette Renû Thorsen, 20 år, begge studenter, til børneinstitution i Manila og skole for svagtseende børn i Baguio i fem måneder.

Syd-Indien:

Elisabeth Engell Jessen, 23 år, Karina Dahlmann, 27 år, og Kåre Schelde Christensen, 28 år, alle stud.teol., udsendes som studievolontører til Henry Martyn Institute i Hyderabad samt United Theological College i Bangalore, Syd-Indien.