Nye LM-volontører i DK

Palle Gaedt Jensen, 22 år, er volontør på GodtNyt Dytten. Han kommer fra Tirslund ved Toftlund, Sønderjylland, og har gået på Agerskov kristne Friskole. 10. klasse tog han på Løgumkloster Efterskole. Han er uddannet lager- og transportarbejder og har arbejdet halvandet år som udlært. Foråret 2003 var han på Luthersk Missionsforenings Højskole i Hillerød.

Iben Lønborg, 20 år, fra Ølgod i Vestjylland er ny volontør på GodtNyt Dytten. Iben Lønborg har gået på Sædding Efterskole i 9. og 10. klasse. Derefter arbejdede hun som omsorgsmedhjælper på en handicapinstitution. Desuden har hun taget en HF-eksamen. Hun har været på Luthersk Missionsforenings Højskole i Hillerød i 10 måneder, fra efteråret 2002.

Elsa Bredtoft er 19 år og kommer fra Hald i nærheden af Skive. Hun er journalistisk volontør på Avisen Tro&Mission. Arbejdet forløber over et år frem til juni 2004. Elsa Bredtoft har gået i 9. og 10. klasse på Sædding Efterskole. Efter det har hun taget studentereksamen fra Skive Gymnasium, hvor hun blev færdig i juni måned 2003.