Sandtown: Based on a thrue story

Historien bag det her album beviser at vilje og tro kan gøre en forskel i det nabolag man bor i.Sandtown var i 1950’erne og starten af 60’erne en meget urolig forstad til Baltimore i USA, hvor lovløsheden styrede. I 1986 gik en gruppe naboer sammen om at starte et socialt arbejde blandt indbyggerne. Ud af det arbejde kom en gruppe børn som vil fortælle deres historie igennem musik. Hver uge kommer Sandtown-børnene til undervisning hvor de lærer at bruge deres kræfter på at fortælle deres historie igennem musikken i stedet for at lave ballade. Det har nu medført, at cd’en Based on a thrue story er på gaden.
Musikken er super fed R&B og soul, som gå lige ind. Sandtown har fået hjælp af nogle af de bedste kristne kunstnere , her i blandt Michael W. Smith og TobyMac. Men „stjernerne“ tager absolut ikke fokuset fra børnene tværtimod.
Selvom børnene kun er mellem 7 og 14 så synger de godt. De er fulde af liv og man kan mærke at glæden ved at synge er deres motivation. De synger deres sange så personligt at man ikke kan lade være med at blive en smule rørt.
Den her cd er et vidnesbyrd om at musik kan gøre en forskel og den skaber glæde.

Karakter: 10