Satan har sat sig på TV-sendefladen

For et års tid siden blev Københavns Kristne Kulturcenter kontaktet af producenterne bag tv-programmerne “Ånder-nes magt”. Tre af tilrettelæggerne var under stærke angreb af dæmonisk karakter og udbad sig hjælp. Hele menigheden bad for de stakkels mennesker, som desværre ufortrødent fortsætter programrækken af okkulte emner. Seneste skud på stammen hedder “Trold-mandskolen”. Bibelen advarer kraftigt mod at lege med slige kræfter. Tænk på, hvor letpåvirkelige unge mennesker er nu om stunder, og rækker man Fjenden en lillefinger, tager han som bekendt hele hånden og til sidst hele ånden. Hvad skal vi kristne stille op med den omsiggribende okkultisme, der har indtaget sendefladen på stort set alle TV-kanaler? Hvil-ke våben er vi udstyret med? Fra Ordet ved vi, at bønnen er et mægtigt redskab til bekæmpelse af ”ondskabens ånds-magter i himmelrummet”. En idé kunne være at etablere bønnegrupper, som i kraftig bøn går direkte mod åndsmagterne, der regerer over TV2 i Odense og over TV-byen i Gladsaxe for ikke at tale om TV3, som sender fra London. Jesus har jo vundet sejr over det onde og venter blot på vores bønner! Mange undrer sig over, at volden er stærkt stigende verden over. Men, undskyld udtrykket, det tror da fanden. Aften efter aften domineres sendefladen af programmer/film, hvis hovedingredienser er sex, vold & penge krydret med ulidelig let underholdning som “Stjerne for en aften” og “Popstars”, hvor det menneskelige ego bliver dyrket i en grad, man ikke så for bare 10 år siden. Som én udtrykte det: “Vi bliver ikke underholdt, vi bliver holdt under.” Prøv at kikke i TV-udbuddet for blot en enkelt uge og se, om ikke dagsordenen bliver sat af Fjenden:
Genfærdets terror/Buffy -Vampyrernes skræk/Temp-tation Island/Sexgames/Sex & the city /Heksene fra Warren Manor/Hård som Flint/Frække fristelser/Blue murder/Kødelige bekendelser/Sex Orama/Kan du købes?/Den 6. Sans/Kvindernes forbudte lyster/Bordelmutters hemmeligheder/De radikales landsmøde osv., osv…

Keld Tannenberg
Engleborgvej 46
2800 Lyngby