MercyMe: Spoken For

”Spoken For” er blød rock af bedste kvalitet, som man kan nyde og slappe af til.MercyMe er et amerikansk kristent band, som startede i 2001. Dette album er deres andet, og nogle kan måske huske ”I can only Imagine” fra debutalbummet, som var et stort radiohit i 2001 i USA.
MercyMe var det mest solgte kristne band i 2001. Mange fans har sagt, at dette album, Spoken For, er meget bedre end deres debutalbum ”I can only Imagine”.
Alle sangene er bygget op omkring troen på Gud. Bandet vil gerne fortælle, hvordan Gud har forvandlet deres liv, men også hvordan han kan forvandle andres liv. Sangene er skrevet af MercyMe sammen med deres producer Peter Kipley.
De fleste af sangene er stille og rolige, hvor guitaren og trommerne er i centrum. Musikken passer rigtig godt til teksterne og underbygger ligesom forståelsen af sangene på en god måde. Jeg synes, at den bedste sang på albummet er nummeret ”Spoken For”, hvilket jo også er navnet på albummet. Sangen fortæller noget om, hvor frie vi er som mennesker, og hvordan Gud taler til os.
Musikken er perfekt, hvis man bare vil slappe af eller bare vil høre god blød rock.
Jeg synes, at albummet er rigtig godt med masser af gode sange og tekster, men mangler lige lidt for at blive en rigtig hitter.

Mark Biswas