John Brandström alvorligt syg

Den svenske pastor og profet John Brandström er hårdt ramt af kræft i lunger og lever samt i lymfekirtler og knogler.
John Brandström døjede i sommer med store smerter i nakken, og lægerne var hverken i stand til at bringe ham lindring eller give ham en diagnose. Først efter pres fra Brandströms familie blev han undersøgt og tjekket grundigt på hospitalet, og det viste sig så, at det var cancer, som var årsag til smerterne.
Siden den første undersøgelse har tumorerne bredt sig i hans krop med nærmest eksplosionsagtig hast, og lige nu er han alvorligt svækket og på kraftig medicin. Fra Sverige lyder der kraftige opfordringer til at bede for John Brandström og hans familie. Løbende opdateringer om Johns tilstand kan fås på internetadressen www.brandstroms.se – under menupunktet John.