Shaun Groves: Twilight

Shaun Groves, 29 år, er en sanger, der går meget op i sit arbejde og ønsker at vise, hvordan han er, gennem sine tekster. Albummet „Twilight“ er meget mere åbent, ærligt og gennemtænkt end hans sidste album „Invitation to eavesdrop“, som han udgav i 2001, og som blev nomineret til 6 Dove Awards. Han har været rundt i 200 kirker i USA og holdt koncert, og nu skal han på tour rundt i 16 byer på 15 dage.
Shaun Groves har en virkelig flot stemme. Hvis du er vild med Michael W. Smith eller David Gray, så skulle du prøve Shaun Groves nye cd. Det er en blanding af pop og rock, og Shaun synger det rigtig flot; han skifter mellem at synge med en meget blød stemme i de stille sange og en lidt mere rå „askebæger“-agtig stemme i de mere rockede sange! Selv lytter han til Coldplay, U2 og Wes Cunninham.
Nogle af hans sange er der lidt „High school garage“ over, med nogle trommer, en el-guitar og en bas. F.eks. er sangen „Need you more“ et rigtig godt eksempel, som jeg personligt synes lyder rigtig fedt, og sangen har et godt budskab!
Du bliver ikke skuffet, hvis du køber dette album, og du søger efter en blanding af stille pop og lidt vildere rock. Det er helt klart en cd, jeg vil ha’ til at stå hjemme på min hylde.
Anne Mette Lund

Karakter: 10