Sig undskyld

I årevis har USA og EU fordømt Israel for at have jagtet de muslimske terrorister i Israel, skønt de har sprængt busser og caféer i luften for at dræbe så mange civile som muligt.
Nu oplever USA og EU på egen krop i bl.a. Irak, hvilke sataniske kræfter der står bag selvmordsaktionerne. Soldater og civile fra USA, England, Italien, Spanien, Polen m.fl. dræbes hver dag af terrorister af samme slags som Hamas og Hizbollah i Israel. USA og EU slår igen med hård hånd, bl.a. igennem ”Operation Jernhammer”, for at komme terrorismen til livs.
Hvorfor kan de ikke støtte lille Israel i deres kamp for overlevelse? Hvorfor må Israel ikke fjerne terroristen over alle terrorister, Yassir Arafat? En undskyldning til Israel for vores hykleriske kritik vil være passende – og det vil klæde den danske regering at udvise større forståelse for Israels situation. En forståelse der må være mulig nu, hvor også danske soldater på deres egen krop og psyke oplever, hvilke kræfter de er op imod.

Moses Hansen
Lykkegårdsvej 100
6000 Kolding