Worship Chillout

Chillout stilen er kendetegnet ved et dæmpet flydende lydbillede med tilbagelænede beats.
Det er en stil, som jeg holder meget af, når man skal slappe af, og hvis man har gæster. Så jeg var klar, da jeg fik denne cd.
Det er 10 sange skrevet af forskellige engelske lovsangsledere såsom Matt Redman og Paul Oakley. Tilsæt så det flydende lydbillede og de tilbagelænede beats, så skulle du have denne cd.
Desværre er de efter min mening ikke sluppet særlig godt fra dette projekt. Der er numre, som er i chillout stilen, men så er der også numre, hvor jeg tænker, hvad skete der.
Versionen af „Here I Am to Worship“, som jo er et fantastisk nummer, er helt godnat. Så kommer der en reggae version af Jesus Lover of My Soul (It’s All About You), der går jeg næsten kold, det bliver bare for meget.
Man kan ikke klage over, at vokalerne på pladen er dårlige, for de synger godt, det er bare som om, det ikke hænger sammen.
Helheden virker dårlig, og det er altså sagt af en, som normalt godt kan lide Chillout.
Som du nok kan regne ud, kan jeg ikke give mine bedste anbefalinger til denne cd, der skal dog nok være nogen, som synes det modsatte, det vil jeg i hvert fald håbe, hvis de har givet penge for cd’en.

Karakter: 6