Jeremy Camp Restored


Det tredje udspil fra Jeremy Camp, som er det nye stjerneskud på den kristne musikscene i USA.
Skulle du ikke have hørt om ham før, kan jeg bedst beskrive ham på denne måde.
Du tager Robbie Williams, ham smider du en tur i vaskemaskinen, så han bliver hvid som sne. Derefter har vi enhver svigermors drøm. Jeremy Camp sætter ikke mange skridt forkert, han er gennemført sympatisk i sine meninger og udtalelser.
Hans musik kan minde om Robbies, det er dog en kende mere poleret og produceret i amerikansk stil. Det er pop-rock, når det er allerbedst.
Jeg har ingen problemer med at forstå, hvordan han er blevet så populær, han laver nogle fede ørehængende melodier og gode tekster, som giver mening til både livet som menneske og forholdet til Gud.
Jeg vil gerne indrømme, at jeg er meget begejstret for denne gut, det er virkelig fed musik, og jeg kan kun anbefale enhver at købe denne cd, den er virkelig god.
Hans debut cd „Stay“, som udkom for et par år siden, var fantastisk, og „Restored“ holder stilen.
Imellem de to cd’er har han også udgivet et lovsangsprojekt, som hedder „Carried me“, som absolut også er værd at investerere i.
Jeg kan ikke sige andet end køb den, køb de andre to og kom med på Jeremy Camp bølgen som ruller som en lavine i USA, han bliver endnu større, og det er jo godt at være med på starten af bølgen.